Oj oj oj

Hellu folket!
 
Nu var det ett tag sen.. Blev en liten ofrivillig paus pga VAB torsdag och fredag då Melvin fick ett migrän anfall på förskolan och kräktes, och mådde inte jätte bra på eftermiddag så blev en extra dag hemma i fredags med mys på hög nivå med O'boy frukost! 
 
 
I lördags så kom Petra och Nicklas för att passa barnen så jag och Martin kunde kakla färdigt dem två sista raderna i köket (en si så där 3,5 år senare) 
 
Efter det så bjöd vi dem på middag på Heron, även Johan och Petra bjöd vi då vi fått låna bil utav dem över hela vintern då vi har gjort iordning våran Audi för försläljning och nu när den är köpt, löst det lånet och cashat en ny bil och även fått pengar över. 
  
 
Vi kom hem vid kvart över åtta på lördags kvällen men en febrig Rasmus som ville ligga i sängen och kolla på Mello medan Melle ville sitta hos oss i soffan, vilket han så klart fick .. Han kämpade för att inte somna och vid kvart i nio/nio så sa han "jag kollar vidare i min säng" och sprang in på rummet. 
 
Och igår så var det fullt ös med att foga kaklingen, iväg och lämna kartonger i förrådet, till tippen och slänga skräp, lämna iväg lite bebis grejer till en tjej och hennes bebis som förlorat sambo/pappa för några månader sedan, snabbfika i Stureby där vi lämnade tillbaka kakelsågen bla sen till Tyresö för nagelfix och sedan till Tullinge och kalas för brors barn som fyllt år <3  Massa saker men ändå en relativt lugn dag då aktiviteterna knappt varit hektiska. 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: