Sååå glad!

För jag ska på förhandsvisningen !!! 
På tisdag ska jag till stan och biograf Park för en förhandvisning utav Pitch Perfect 2!! 
Är så glad, nu ska det bara meckas med barnpassning tills Martin kommer hem från jobbet också! Pitch Perfect

Blev så glad när jag kollade in Linda Bloms blogg och såg att hon hade skrivit om Pitch Perfect 2 och delade en länk om att man kunde anmäla sig till en förhandsvisning 5maj :) 
Självklart som den nörd utav filmen jag är så skickade jag in, så nu hoppas jag att det inte blivit fullt så jag får plats annars blir det att gå på bio 15/5 för att se den :) 

Är lite ledsen i ögat att Viaplay tog bort filmen från sitt utbud i vintras (runt nyår) då jag utan att skämta kunde kolla på den typ tre gånger/dag utan att ledsna för så bra är den! 

I love fat Amy <3 

Solig tisdagAtt se dessa två busa och skratta tillsammans gör så otroligt mycket för humöret och kärleken mellan dem verkligen syns! 
Dem kramas och pussas, brottas och rivs/drar i hår och kläder men mest av allt dem skrattar åt varandra ❤️

Idag mår min kropp bättre än igår kanske för att jag lyckades få in nästan 4timmars vila igår mitt på dagen för min del efter en riktigt dålig natt med mycket uppvak utav Rasmus.. Plus att jag somnade typ kl22 och fick sova i två timmar innan Rasmus ville tutta lite sen somnade vi om och jag fick sova tre-fyra timmar innan han började stonka i babynestet bredvid mig så då blev det att sjunga lite och vagga så somnade vi om båda två och vaknade kl6 !! 

Idag blir det en promenad i solen, tänkte ta mig ned till Snösättra och kolla på dem nya målningarna och sedan till affären och köpa potatis bla 

Dansa dansa ! 
Ha en bra dag!