Frida L

Min kärlek
(null)

Det är han där på bilderna <3 han gör mig tokig och gråhårig, han får mig att skratta så tårarna sprutar och han kommer med små kloka ord! 
Han kom till mig precis när jag behövde honom och gjorde våran familj hel! 

Älskade lilla bus unge, nu och för alltid! 
Gotta go my own way
För det finns gränser och så finns det gränser. 
Har haft en bild av hur vi alltid gjort när jag var liten hemma när det gäller jul och pynt. 
Men iår så förkastar jag dem alla och gör helt nya traditioner med mina grabbar, har sen pappa dog inte velat fira jul eller pynta eller ens känna glädje som ofta kommer med december och julen. 
 
Iår har vi redan satt upp granen (ej pyntad) behövde köpa en ny då den vi haft efter (pappa eller Martins farmmor) barrade som en riktig gran förra året och så känner jag bara att jag knappt har något julpynt alls hemma, inget glitter till granen, inga hemmagjorda julhängen... Bara en massa proslinstomtar typ .. 
 
Så här ska pyntas och göras mysigt inför jul och nyår och tar lite varje dag, ska hitta en bra plats att sätta upp grabbarnas julkalendrar (I år blir den en färdigköpt kalender då jag inte haft tid att tänka ut bra presenter för advent som jag tycker är bättre, då kan man köpa något lite större och enbart 4 packet istället för 24 st små) 
Ska försöka få tid att köpa julklappar och slå in dem utan att barnen är med. <3 
 
  från igår när vi svullade chips och kollade på Scorpions på NetFlix :) 
 
 
För det är ingen vanlig dag
Idag, nej för det är Martins födelsedag idag. 
 
 
Idag på morgonen var jag iväg på en roligt grej som i snar framtid kommer synas i socialamedier :) 
Hann komma hem och starta datorn för att jobba en stund innan dem ringde från skolan och meddelade att Melle inte var helt hundra så nu har han fått lite alvedon (han var varmare än vanligt) och kollar på serier/film via appeltvn.. 
Själv har jag jobbat klart med den uppgiften jag hade att avsluta så nu ska jag baka lite till ikväll och förbereda middagen.