Mello med Melle

God morgon folket!
 
Yes i lördags var det dags. Tog extra vila på dagen för att orka med på kvällen..
Vi vart sena till arenan och inprincip bara sprang ned till våra platser på parkett, jag räknade stolarna mellan oss och green room vid ett tillfälle innan grannarna på den stolarna hade kommit in.. det var 12st stolar mellan oss!
Det var många kändisar runt omkring oss visserligen inga som Melvin direkt sa Wow åt förutom Mallin från Fredag kväll med Malin/Alex, Frans och sedan David Lindgren och så klart Hasse :) 
 
Under förfesten som dem har i arenan så skjöt en av dem programledarna ut lite t-shirts och i en (eller flera) fanns det lapp från SAS om att man skulle ta sig till deras monter under kvällen och svara på några frågor så kunde man vinna 2 biljetter ToR från Sverige till valfritt land i Europa ... 
Jag lyckades fånga en sådan tröja till Melle och fick en lapp då, så när alla röster var räknade och dem hade presenterat Robin Bengtsson som vinnare sp frpgade jag min supertrötta Melle om han ville se uppträdandet igen eller om han ville gå upp?. 
Han ville gå upp så vi köpte en keps till honom och lillebror (amnnars hade det blivit storbråk hemma) sedan gick vi vidare till SAS monter visade upp "biljetten" och dem sa bara grattis! 
Så inom ett år så blir det en resa inom Europa. Om Melle får bestämma så blir det till Gran Canaria (för bästisen har ju varit där) 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: